Kategórie
 
 
 
 
 

Biela pergola: transformujte vašu záhradu s exkluzívnymi modelmi!

Biela farba je absolútnym trendom nielen v interiéroch, ale aj v exteriéroch. Preto nie je žiadnym prekvapením, že biele pergoly sú momentálne veľmi žiadané. Svojou žiarivou krásou dokážu premeniť každý záhradný priestor na raj plný pohody. Ale čo by ste mali zvážiť pri výbere bielej pergoly? A aké výhody tieto modely ponúkajú? Zistite všetko o pergolách u SUNS - vášho spoľahlivého partnera pre pergoly a ďalšie.

Biela pergola: Tento Trend Je IN!

Odvaha často sprevádza trendy – veď je potrebné byť odvážny, aby sme skúsili niečo nové. Rovnako to platí aj pre bielu pergolu. Môžeme vám však zaručiť, že keď si vašu novú pergolu postavíte do záhrady, budete si uťahovať z mnohých jej výhod! Aby vaša exteriérová inštalácia vyzerala naozaj ohromujúco, sme tu, aby sme vám pomohli brať do úvahy všetky dôležité faktory pri jej kúpe. Iba tak môžete urobiť rozhodnutie, s ktorým budete spokojní dlhé roky. Objavte biele pergoly teraz na SUNS!

Čo Zvážiť pri Kúpe Bielej Pergoly?

Biela pergola môže byť skutočne nápadná, a je dôležité to mať na pamäti pri hľadaní správneho modelu. Často je to úmyselné, pretože vytvára nádherný vizuálny dopad. Na tmavých fasádach a terasách naši zákazníci často volia biele pergoly, pretože silný kontrast pôsobí mimoriadne moderne a elegantne.

Ak je váš štýl skôr nenápadný a chcete sa vyhnúť bielym a výrazným prvkom vo vašej záhrade, môžete tiež zvážiť naše pergoly v antracitovej farbe – pre každý vkus máme vhodný produkt.

Pri výbere bielej pergoly je dôležité, aby bola farba odolná. V SUNS používame vysokokvalitné farby s výbornou životnosťou, takže biela farba nevykvitne zo slnečných lúčov a neodlúpne sa v dôsledku zimného mrazu. Navyše, biela pergola s prvotriednym práškovým lakovaním je pomerne nenáročná na údržbu a ľahko sa čistí, pretože špinu je možné jednoducho opláchnuť. S našimi produktmi si svoju pergolu budete užívať dlhé roky!

Rovnako ako u všetkých ostatných pergol, je dôležité venovať pozornosť kvalite bielej pergoly. Vysokokvalitné produkty nielenže zabezpečia dlhšiu životnosť farby, ale aj znížia riziko porúch a poškodení. Konieckoncov, pravdepodobne chcete svoju pergolu v exteriéri využívať bez zbytočných opráv. Vďaka SUNS môžete využívať:

- Vysokú kvalitu
- Robustnú konštrukciu
- Vysokú stabilitu

Takto vaša biela pergola bez problémov odolá vetru a nepriazni počasia!

Výhody Bielej Pergoly

Záleží vám na jedinečnom štýle? Chcete vytvoriť niečo výnimočné nielen vo vnútri svojho domu, ale aj vo vašom exteriérovom priestore? Potom je biela pergola ideálnou voľbou. S týmto prvkom šikovne vytvoríte akcent vo vašej záhrade, ktorý sa vyníma nad všetkým ostatným.

Veľkou výhodou bielej farby je, že skutočne vynikne v záhrade. Vaša biela pergola tak získa nielen funkčný význam, ale môže byť tiež použitá ako štýlový prvok. Napríklad, proti tmavej stene domu pôsobí biela pergola mimoriadne exkluzívne.

Rovnako ako všetky ostatné pergoly, aj biela pergola ponúka príjemný úkryt vo vašej záhrade. V závislosti na jej veľkosti a dizajne je produkt vhodný pre tiché chvíle osamote alebo špeciálne okamihy s priateľmi a rodinou. Umiestnite záhradný nábytok do pergoly, aby ste ho chránili pred vetrom a počasím. Hlavnou výhodou pergoly je, že poskytuje krytý priestor vo vašej záhrade, kde môžete relaxovať aj pri daždi.

Ak radi trávite čas vonku, pergola je správnou voľbou. Vytvárate štýlový pútavý prvok a môžete si oddýchnuť, či už svieti slnko alebo nie.

Navyše, pre pergoly je k dispozícii množstvo doplnkov. Chcete sa chrániť pred silným slnečným žiarením v horúcich letných dňoch? Alebo si prajete viac súkromia vo vašom exteriérovom priestore? Potom sú pre vás ideálne ochranné clony. Alebo chcete priniesť pocit zimnej záhrady do vášho domova? Potom si môžete zvoliť SUNS clony pre pergoly. Ako vidíte, biela pergola vám ponúka množstvo možností nielen vizuálne, ale aj funkčne.

Typy našich altánkov

Pergola SUNS MARANZA

Altánok, známy aj ako SUNS Maranza, je ideálnym riešením pripraveným na použitie pre vašu terasu. S rôznymi rozmermi si môžete jednoducho vytvoriť konfiguráciu, ktorá vám vyhovuje. Overhang je vyrobený z vysoko kvalitného hliníka, čo zaručuje pevnosť konštrukcie.

Altánok je vybavený flexibilnými lamelami v streche, takže si vždy môžete vybrať, či chcete sedieť na slnku alebo v tieni. Ak sú lamely zatvorené, ste tiež chránení pred dažďom. Dažďová voda odteká cez nohy konštrukcie.

SUNS Maranza altánok ponúka aj niekoľko ďalších možností. Rolety na bokoch môžu byť pridané na ochranu pred vetrom a dažďom a ponúknuť vám viac súkromia. Ďalšou možnosťou sú hliníkové lamelové panely; krásny a veľmi praktický doplnok vášho altánku.

Pergola SUNS LUXE

Vďaka SUNS altánkom, stavba altánku už nie je zložitým a časovo náročným projektom: toto je šikovné riešenie s dlhou životnosťou. Ideálne riešenie pripravené na použitie pre vašu terasu alebo terasu. Môžete ho umiestniť samostatne alebo pripojiť k existujúcim štruktúram.

Luxe Pergola má modulárny dizajn. S rôznymi veľkosťami a farbami si môžete jednoducho vybrať altánok, ktorý vám vyhovuje. Môžete ich ľubovoľne rozširovať pripojením rôznych veľkostí k sebe. Altánok je vyrobený z vysokokvalitného priemyselného hliníka, čo zaručuje pevnú konštrukciu. Okrem toho má flexibilné lamely v streche alebo úplne zasúvateľnú strechu, takže si môžete vybrať, či chcete sedieť na slnku alebo v tieni. Okrem toho, vám umožňuje zostať suchým, keď prší. Dažďová voda je odvádzaná cez nohy konštrukcie. Pre extra atmosféru majú elektrické verzie tohto altánku aj LED osvetlenie, ktoré je možné ľahko nastaviť na rôzne teplé farby podľa momentu alebo vašich osobných preferencií.

Pre strechu si môžete vybrať z troch rôznych možností s SUNS Luxe pergola:

- Luxe manuálna strecha: Lamely v streche sú manuálne nastaviteľné podľa vašich potrieb.
- Luxe elektrická strecha: Lamely v streche sú elektricky nastaviteľné podľa vašich potrieb.
- Luxe zasúvateľná strecha: Strecha môže byť úplne otvorená na jednu stranu.

Ďalšie možnosti:
Voliteľné rolety na bokoch, hliníkové panely alebo posuvné dvere môžu byť pridané v rovnakej farbe ako rám. Užitočné ako extra ochrana pred vetrom, slnkom a dažďom. Alebo na vytvorenie trochu viac súkromia. Inými slovami, krásny a praktický doplnok vášho altánku.

Pri elektrických variantách si môžete vybrať elektrické alebo manuálne rolety na bokoch. Pri manuálnom altánku môžu byť bokové rolety ovládané iba manuálne.

Posuvné dvere majú magnety po stranách, takže sa pevne a tesne zatvárajú. Tieto dverové panely sa ľahko posúvajú prostredníctvom posuvného systému do požadovanej polohy v stene, čo vám umožňuje určiť veľkosť otvorenia.

Hliníkové panely s horizontálnymi lamelami, tiež známe ako "louver walls," sú nainštalované napevno, kde sú iba lamely manuálne nastaviteľné.

Pergola SUNS ROTA

S SUNS Rota, stavba altánku už nie je časovo náročným a komplikovaným projektom: toto je šikovné riešenie s dlhou životnosťou. Ideálne riešenie pripravené na použitie pre vašu terasu. Môžete ho mať ako samostatnú štruktúru alebo ho pripojiť k existujúcej budove. S piatimi dostupnými veľkosťami si môžete ľahko vybrať altánok, ktorý vyhovuje vašim požiadavkám.

Altánok je vyrobený z vysokokvalitného priemyselného hliníka, čím sa zaručuje pevnosť konštrukcie. Strecha sa skladá z flexibilných lamiel. Takto máte vždy na výber, či sedieť na slnku alebo v tieni. A s uzavretými lamelami máte dokonca suché miesto, keď začne pršať! Dažďová voda odteká cez nohy konštrukcie.

SUNS Rota altánok ponúka aj možnosť pridať rolety na bokoch, ktoré vás chránia pred vetrom a dažďom, zatiaľ čo vám poskytujú viac súkromia. Krásny a veľmi praktický doplnok vášho altánku.

 
 
 

Záhradný nábytok ktorý nemá každý

Záhradný nábytok harmonicky spája všetko, čo je potrebné v modernej záhrade - funkcionalizmus a luxus. Jednoduchý dizajn vytvára moderný štýl. Zoznámte sa s ponukou záhradného nábytku v našich predajniach na Slovensku a uvidíte, aký veľký vplyv na pohodlie a kvalitu má bezprostredné okolie - záhrada!

Kolekcia záhradného nábytku

Sortiment obchodov DR štúdio, s.r.o. je skutočne široký – začínajúci od základnych sedacích súprav, detailov až k doplnkom, ktoré dotvárajú celkový štýl Vašej terasy. Výberom nášho záhradného nábytku dáte nový rozmer priestoru, v ktorom budete chcieť tráviť čo najviac času. Raňajky pod holým nebom v sparnom lete, obľúbená čerstvá káva na terase alebo oddych s dobrou knihou, stretnutie s priateľmi , grilovanie po náročnom týždni - všetky tieto zážitky budete chcieť prežívať častejšie. Usporiadaním modulov môžete vytvoriť vlastnú jedinečnú zahradnú súpravu alebo môžte použiť hotové nábytkové moduly navrhnuté renomovanými dizajnérmi. Naše záhradné stoly a stoličky, záhradné pohovky a kreslá zabezpečia v teplom, letnom období dokonalý odpočinok a relax.

Najvyššia kvalita záhradného nábytku

Výberom nášho záhradného nábytku si vyberáte nielen dizajn, ale aj kvalitu. Všetky produkty dostupné v spoločnosti DR štúdio, s.r.o. poskytujú popredné miesto v kvalite a exkluzivite požadovanej našimi zákazníkmi. Môžete si byť istí, že špeciálne vybrané a testované materiály sú odolné voči poveternostným vplyvom a dlhodobo si zachovajú svoj jedinečný vzhľad a tvar. Každý kus záhradného nábytku je vyrobený  precíznym remeselným spracovaním. Naša rozsiahla ponuka zahŕňa záhradný nábytok a doplnky vyrobené z materiálov, ktoré už roky majú popredné miesto na trhu.

Záhradný nábytok z umelého ratanu

Záhradný nábytok vhodný do každého ročného obdobia má obrovskú popularitu. Záhradný nábytok z umelého ratanu je vhodný nie len pre domácnosti, ale aj luxusné verejné priestory - hotely, SPA salóny, wellness, reštaurácie a bazénové centrá. Vytvorením záhradnej sedacej súpravy, či záhradnej pohovky a doplnením závesného hojdacieho kresla si doprajete každodennú dávku luxusu. Stačí zavrieť oči a hneď pocítite optimálnu mäkkosť vankúšov a dokonale tvarované operadlo zabezpečí pohodlie, ktoré z Vás nechá opadnúť všetko napätie a na okamih Vám dopraje zabudnúť na každodenné starosti. Výhody umelého ratanového záhradného nábytku sú zárukou pohodlia, ktorý predajca zaručuje. V každom nábytku vyrobeného z umelého ratanu sa odzrkadluje  originálny dizajn. Polyetylénové zloženie materiálu je jednoducho navrhnuté tak, aby slúžilo milovníkom vonkajšej relaxácie. Dážď, sneh, UV žiarenie a ďalšie nepriaznivé faktory, nemajú žiadny vplyv na stav nábytku.

Záhradný nábytok z prírodného ratanu

V každodennom zhone medzi domácimi prácami a zamestnaním je niečo, čo vám umožňuje vo vašej záhrade znovu získať rovnováhu a zabudnúť na okolitú realitu. Vonkajšie prostredie domu je oblasť súkromia prepojená so živou prírodou, ktorá v záhrade odhaľuje svoje bohatstvo farieb, tvarov a vôní. Môžete si ju plne vychutnať v pohodlí   ratanového záhradného nábytku, ktorý  prebudí pocit relaxu a oddychu. Prírodný ratan, získaný z indonézskych plantáží je ekologickým  materiálom. Neobvyklý dizajn v koloniálnom štýle, široká kolekcia, kvalitný materiál záhradného ratanového nábytku zabezpečí dlhodobé užívanie. Každý kus záhradného nábytku z prírodného ratanu sa vypletá výhradne ručne, takže si môžete byť istí, že dostanete jedinečný originálny výrobok prepracovaný do najmenších detailov.

Hliníkový záhradný nábytok

Ľahkosť, jemnosť tvarov a moderný štýl -  to je hliníkový záhradný nábytok. Pre moderné priestory, verejné aj súkromné, bola vytvorená kolekcia  dizajnového hliníkového záhradného nábytku. Chladivý vzhľad hliníkovej konštrukcie v kombinácii so záhradnou zeleňou vytvára vkusné dekoratívne spojenie. Aby sme splnili najvyššie nároky zákazníkov, ktorí hľadajú niečo viac ako všadeprítomný štandard, zvolili sme možnosť kombinácie hliníku s drevenými alebo keramickými detailami.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia